Barnverksamhet i Viken

Varje vecka är alla daglediga föräldrar och barn välkomna till Kyrkis. Vi erbjuder även verksamheter för barn som kräver anmälan.

På grund av folkhälsomyndighetens restriktioner kommer vi att ta beslut vecka 33 om hur barnverksamheten kommmer att se ut när höstterminen startar.

Kyrkis - måndagar 9.00-11.00
utekyrkis - onsdagar 13.30-15.30

Start den 13 januari

Du som är dagledig och hemma med barn är välkommen
till Kyrkis. Vi fikar, samtalar och sjunger tillsammans! Det
erbjuds extra aktiviteter för stora syskon på måndagarna. På
onsdagarna har vi aktiviteter utomhus.

Vi ses i Kyrkstugan, alla är varmt välkomna! Ingen anmälan krävs.

För mer information, kontakta Annika E Olshov, 070 260 82 99.

MoJ - torsdagar kl. 14.00–16.00

Årskurs Årkurs 1-5

På MoJ händer mycket roligt! Vi leker,pysslar, snickarar, bakar, kollar film och gör spännande utflykter. Vi hjälper även till på våra familjegudstjänster.

Pris: 200 kr.

För anmälan och mer information, kontakta  maria.paulsson@svenskakyrkan.se

Kyrkkockar - måndagar kl 14.30-17.30

Från årskurs 4

Varje måndag lagar vi en trerätters meny som vi sedan äter tillsammans. Vi bakar även kakor till den kommande gudstjänsten och ibland blir det några att ta med sig hem för provsmakning!

Grupp 1 - sju gånger
Grupp 2 - sju gånger

Pris: 200 kr.

För information och anmälan, kontakta maria.paulsson@svenskakyrkan.se

BARN- OCH UNGDOMSKÖRER

För anmälan och mer information om våra barnkörer, kontakta För mer information, kontakta Helena Morath, 0737 314 246

Barnkören - tisdagar 14.30-15.00

Körstart 14 januari

Barnkören är för dig som går i förskoleklass och i årskurs 1. Vi träffas och sjunger tillsammans. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Vi träffas i musiksalen på Vikenskolan. Du behöver dock inte gå på Vikenskolan för att delta i kören.

Miniorkören - tisdagar 15.05-15.45

Körstart 14 januari

Miniorkören är för dig som går i årskurs 2 och 3. Vi träffas och sjunger tillsammans. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Young Singers - onsdagar 15.45-17.00

Körstart 15 januari

Young Singers är för dig som går i årskurs 4-6.  Vi träffas i Kyrkstugan i Viken där vi sjunger och fikar. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Young Voices - onsdagar 17.15-18.15

Körstart 15 januari

Young Voices är för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Vi träffas i Kyrkstugan i Viken där vi sjunger och fikar. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.