Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnverksamhet i Viken

Varje vecka är alla daglediga föräldrar och barn välkomna till Kyrkis. Vi erbjuder även verksamheter för barn som kräver anmälan.

Kyrkis - måndagar och onsdagar 9.00-11.00

Start den 2 september

För daglediga vuxna med barn. Vi fikar, samtalar och sjunger tillsammans! Extra aktiviteter för stora syskon på måndagar.

Vi ses i Kyrkstugan, alla är varmt välkomna!

För mer information, kontakta Annika E Olshov, 070 260 82 99.

MoJ - torsdagar kl. 14.00–16.00

Start den 5 september

Årskurs Årkurs 1-5

På MoJ händer mycket roligt! Vi leker,pysslar, snickarar, bakar, kollar film och gör spännande utflykter. Vi hjälper även till på våra familjegudstjänster.

Pris: 200 kr.

För anmälan och mer information, kontakta  maria.paulsson@svenskakyrkan.se

Kyrkkockar - måndagar kl 14.30-17.30

Från årskurs 4

Varje måndag lagar vi en trerätters meny som vi sedan äter tillsammans. Vi bakar även kakor till den kommande gudstjänsten och ibland blir det några att ta med sig hem för provsmakning!

Grupp 1 - sju gånger från 26 augusti
Grupp 2 - sju gånger från den 14 oktober

Pris: 200 kr.

För information och anmälan, kontakta maria.paulsson@svenskakyrkan.se

BARN- OCH UNGDOMSKÖRER

För anmälan och mer information om våra barnkörer, kontakta För mer information, kontakta Helena Morath, 0737 314 246

Barnkören - tisdagar 14.30-15.00

körstart 3 september

Barnkören är för dig som går i förskoleklass och i årskurs 1. Vi träffas och sjunger tillsammans. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Vi träffas i musiksalen på Vikenskolan. Du behöver dock inte gå på Vikenskolan för att delta i kören.

Miniorkören - tisdagar 15.05-15.45

körstart 3 september

Miniorkören är för dig som går i årskurs 2 och 3. Vi träffas och sjunger tillsammans. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Young Singers - onsdagar 15.45-17.00

körstart 4 september

Young Singers är för dig som går i årskurs 4-6.  Vi träffas i Kyrkstugan i Viken där vi sjunger och fikar. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.

Young Voices - onsdagar 17.15-18.15

körstart 4 september

Young Voices är för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Vi träffas i Kyrkstugan i Viken där vi sjunger och fikar. Några gånger varje termin sjunger vi i Vikens kyrka.