Barnverksamhet i Lerberget

Det sjuder av liv bland barnverksamheten i Lerbergets kyrka. Den öppna förskolan är öppen två gånger i veckan, det finns minirytmik så väl som olika grupper med olika inriktning. Välkommen!

BARN OCH FAMILJ

Öppen förskola

För barn med förälder/vuxen. För tillfället ses vi på torsdagar kl 13.30-15.00 vid lekplatsen vid kullarna i Gamla Lerberget.
(Gå från kyrkan, ner under tunneln och ta till höger när du kommer upp för backen)

Här ses vi för lek ochlite gott snack! Finns förutom den härliga lekplatsen, lite uteleksaker och sandleksaker. De lite större barnen kan gå en nyckelpigerunda eller göra naturbingo.

Kom i varma kläder och ta själv med  dig fikakorg och ev. filt att sitta på.

Du som kommer är friskt och visar inga förkylningssymptom.

Youngsters - barnens söndag - drop in kl 09.50-ca 11.00

Plats: Oasen.

Youngsters är barnens egen samling när det är söndagsgudstjänst.
Vi startar med drop in-häng redan när du kommer. Du kan välja mellan olika stationer där du exempelvis kan spela spel, spela pingis eller pyssla. Efter ett tag samlas vi alla tillsammans för ”Fokus på” där vi pratar om Jesus, spanar in bibeln, får veta mer om spännande bibelpersoner, får prata om vad Gud och bibeln har med mitt liv att göra. Sen blir det ”Dagens grej” med olika aktiviteter- ibland i olika åldersindelningar, ibland alla tillsammans.

Till Youngsters är alla barn välkomna men är du lite yngre är det bra om mamma och pappa följer med.

Vi ses varannan söndag, jämna veckor under vårterminen med start den 12 januari. Ingen anmälan krävs.

Här i kalendern ser du vilka söndagar det är Youngsters!

Barngrupper som kräver anmälan

MINIRYTMIK - tisdagar kl 9.30-10.00

Omgång 1 ses åtta tisdagar med start den 21 januari.

Minirytmiken vänder sig till barn som är 0-2 år.

Minirytmik är sång och rörelse för de allra minsta! Lekfulla sånger och sånger där kroppen får vara med blandas med rytminstrument, såpbubblor och kiknande skratt. En mysig och spännande stund i mammas eller pappas famn. Du anpassar rörelserna efter ditt barn och får en fin stund tillsammans med andra barn och föräldrar!

Jenny Fägerstrand svarar på frågor och det är till henne man anmäler sig: jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se Begränsat antal platser.

Testpatrullen - onsdagar kl. 15.15- 16.30

Slut för terminen.

Du som går i årskurs 2-3 är välkommen att hänga på i TestPatrullen! Här testar vi en massa saker, alltifrån mat, sporter till andra tokiga grejor! Varje gång använder vi ett protokoll som leder fram till ett testresultat. Kom och testa och se vad vi kommer fram till!

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se
Mobil 070-733 59 12

Kids - onsdagar, kl 13.30-14.30

Onsdagar kl. 13.30-14.30

Om du går i årskurs F-1 så är du välkommen till Kids som startar lite senare i höst! Här händer allt möjligt! Vi leker, bakar, pysslar och har roligt tillsammans.

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där i samband med Kids.

Gruppen är full och anmälan är stängd.

Vill du veta mer, kontaktaJenny Fägerstrand:

jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
Mobil 0733-09 04 36

Jump - varannan fredag kl 16.00-17.30

Fredagar (jämna veckor) kl. 16.00-17.30
Start: 24 januari
Vi laddar för JUMP för dej i årskurs 4-6! JUMP är gruppen för dej som gillar fart, där vi satsar på fysisk aktivitet i gympahallen Lbg blandat med utflykter och små äventyr, som Parkour & freerunning Hbg, Clip´n Climb Lödde…

Gruppen är full och därmed är anmälan stängd.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se
Mobil 070-733 59 12