Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnverksamhet i Lerberget

Det sjuder av liv bland barnverksamheten i Lerbergets kyrka. Den öppna förskolan är öppen två gånger i veckan, det finns minirytmik så väl som olika grupper med olika inriktning. Välkommen!

BARN OCH FAMILJ

Öppen förskola

För barn med förälder/vuxen.

Öppettider:
Tisdag kl 10.00-11.30 (Minirytmik kl 9.30 se nedan)
Torsdag kl 13.30-16.00

För daglediga föräldrar och barn. Här kan man leka och umgås en stund och delta i olika aktiviteter såsom; pyssla, spela spel, sångstunder och fika. För vuxna kan det få bli en härlig stund tillsammans med sitt barn och andra föräldrar.

Youngsters - barnens söndag - drop in kl 09.50-ca 11.00

Plats: Oasen.

Youngsters är barnens egen samling när det är söndagsgudstjänst.
Vi startar med drop in-häng redan när du kommer. Du kan välja mellan olika stationer där du exempelvis kan spela spel, spela pingis eller pyssla. Efter ett tag samlas vi alla tillsammans för ”Fokus på” där vi pratar om Jesus, spanar in bibeln, får veta mer om spännande bibelpersoner, får prata om vad Gud och bibeln har med mitt liv att göra. Sen blir det ”Dagens grej” med olika aktiviteter- ibland i olika åldersindelningar, ibland alla tillsammans.

Till Youngsters är alla barn välkomna men är du lite yngre är det bra om mamma och pappa följer med.

Vi ses varannan söndag, ojämna veckor under höstterminen. Ingen anmälan krävs.

Här i kalendern ser du vilka söndagar det är Youngsters!

Barngrupper som kräver anmälan

MINIRYTMIK - tisdagar kl 9.30-10.00

Vi träffas sju tisdagar med start den 10 september.

Minirytmiken vänder sig till barn som är 0-2 år.

Minirytmik är sång och rörelse för de allra minsta! Lekfulla sånger och sånger där kroppen får vara med blandas med rytminstrument, såpbubblor och kiknande skratt. En mysig och spännande stund i mammas eller pappas famn. Du anpassar rörelserna efter ditt barn och får en fin stund tillsammans med andra barn och föräldrar!

Jenny Fägerstrand svarar på frågor och det är till henne man anmäler sig: jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se Begränsat antal platser.

Testpatrullen - onsdagar kl. 15.15- 16.30

Start: 4 september
Du som går i årskurs 2-3 är välkommen att hänga på i TestPatrullen! Här testar vi en massa saker, alltifrån mat, sporter till andra tokiga grejor! Varje gång använder vi ett protokoll som leder fram till ett testresultat. Kom och testa och se vad vi kommer fram till!

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där.

Anmälan till Testpatrullen görs här.
 Begränsat antal platser!

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se
Mobil 0707-33 59 12

Kids - onsdagar, kl 13.30-14.30

Onsdagar kl. 13.30-14.30

Start: 9 oktober

Om du går i årskurs F-1 så är du välkommen till Kids som startar lite senare i höst! Här händer allt möjligt! Vi leker, bakar, pysslar och har roligt tillsammans.

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där i samband med Kids.

Anmälan till Kids görs här.

Begränsat antal platser.

Vill du veta mer, kontaktaJenny Fägerstrand:

jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
Mobil 0733-09 04 36

Jump - varannan fredag kl 16.00-17.30

Fredagar (jämna veckor) kl. 16.00-17.30
Start: 20 september
Vi laddar för JUMP för dej i årskurs 4-6! JUMP är gruppen för dej som gillar fart, där vi satsar på fysisk aktivitet i gympahallen Lbg blandat med utflykter och små äventyr, som Parkour & freerunning Hbg, Clip´n Climb Lödde…

Anmälan till Jump görs här.

Vi tar emot anmälningar fr.o.m. 20 augusti! Begränsat antal platser!

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se
Mobil 0707-33 59 12

Luciakören

Tisdagar kl. 15.30- 16.30
Start: 5 november
Du som går i årskurs F och äldre och gillar att sjunga - välkommen!
Vi övar inför vår luciakonsert som äger rum söndagen den
15 december kl. 17.00 i Lerbergets kyrka.

Anmälan till barnkören görs via mejl till:
Marie.Brandt-Wilhelmsson@svenskakyrkan.se