Barnverksamhet i Lerberget

Det sjuder av liv bland barnverksamheten i Lerbergets kyrka. Den öppna förskolan är öppen två gånger i veckan, det finns minirytmik så väl som olika grupper med olika inriktning. Välkommen!

BARN OCH FAMILJ

Öppen förskola

Öppen förskola har sommaruppehåll och vi öppnar igen till hösten!

Här finns förutom den härliga lekplatsen lite uteleksaker och sandleksaker samt olika aktiviteter och uppdrag för de större barnen!

Ta själv med dig fikakorg och filt att sitta på.
Kom och var med hela tiden eller bara titta förbi en liten stund.

Du som kommer är friskt och visar inga förkylningssymptom.

Youngsters - barnens söndag - drop in kl 09.50-ca 11.00

Sommaruppehåll. Höstterminsstart 6 september

Youngsters är barnens egen samling när det är söndagsgudstjänst.
Vi startar med drop in-häng redan när du kommer. Du kan välja mellan olika stationer där du exempelvis kan spela spel, spela pingis eller pyssla. Efter ett tag samlas vi alla tillsammans för ”Fokus på” där vi pratar om Jesus, spanar in bibeln, får veta mer om spännande bibelpersoner, får prata om vad Gud och bibeln har med mitt liv att göra. Sen blir det ”Dagens grej” med olika aktiviteter- ibland i olika åldersindelningar, ibland alla tillsammans.

Till Youngsters är alla barn välkomna men är du lite yngre är det bra om mamma och pappa följer med.

Barngrupper som kräver anmälan

MINIRYTMIK - tisdagar kl 9.30-10.00

PAUSAD

Minirytmiken vänder sig till barn som är 0-2 år.

Minirytmik är sång och rörelse för de allra minsta! Lekfulla sånger och sånger där kroppen får vara med blandas med rytminstrument, såpbubblor och kiknande skratt. En mysig och spännande stund i mammas eller pappas famn. Du anpassar rörelserna efter ditt barn och får en fin stund tillsammans med andra barn och föräldrar!

Jenny Fägerstrand svarar på frågor och det är till henne man anmäler sig: jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se Begränsat antal platser.

Testpatrullen - onsdagar kl. 15.15- 16.30

Terminsstart 26 augusti. Anmälan öppnar den 11 augusti kl 12.00.

Du som går i årskurs 2-3 är välkommen att hänga på i TestPatrullen! Här testar vi en massa saker, alltifrån mat, sporter till andra tokiga grejor! Varje gång använder vi ett protokoll som leder fram till ett testresultat. Kom och testa och se vad vi kommer fram till!

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se

Kids - onsdagar, kl 14.45-16.00

Terminsstart 14 oktober. Anmälan öppnar den 10 september kl 10.00.

Om du går i årskurs F-1 så är du välkommen till Kids som startar lite senare i höst! Här händer allt möjligt! Vi leker, bakar, pysslar och har roligt tillsammans.

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där i samband med Kids.

Vill du veta mer, kontakta Jenny Fägerstrand:

jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se

Jump - jämna fredagar kl 16.00-17.30

Terminsstart 18 september. Anmälan öppnar den 11 augusti kl 12.00.

Vi laddar för JUMP för dej i årskurs 4-6! JUMP är gruppen för dig som gillar fart, där vi satsar på fysisk aktivitet i gympahallen Lbg blandat med utflykter och små äventyr, som Parkour & freerunning Hbg, Clip´n Climb med mera.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se

Luciakören - tisdagar 15.30-16.00

Terminsstart 3 november. Anmälan öppnar den 1 oktober kl 12.00.

Luciakören är för dig  som går i årskurs F och äldre och gillar att sjunga. Vi övar inför vår luciakonsert som äger rum söndagen den 13 december kl 17.00 i Lerbergets kyrka.

Vill du veta mer och/eller anmäla dig, kontakta Marie Brandt Wilhelmsson:

marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se
Mobil: 070-130 54 11