Barnverksamhet Farhult-Jonstorp

Vi välkomnar daglediga med barn till vår Föräldra-barngrupp som träffas varje helgfri onsdag året om. Vi har också olika grupper för barn där anmälan krävs. Och körer naturligtvis!

Öppen grupp

Barn- och föräldragrupp

Tills vidare träffas Barn- och föräldragruppen utomhus. Ta med egen fika!
Varmt välkommen!

Hit är alla lediga föräldrar med barn i olika åldrar välkomna att ha roligt tillsammans, kom och gå som ni vill! Vi börjar oftast medsångstund och andakt, därefter fri lek. Denna träff är en mycket bra inkörsport för nya föräldrar och nyinflyttade att snabbt komma in i byn och att lära känna andra barnfamiljer här, samt andra i församlingen.Vi träffas i Sockenstugan, Jonstorp, alla helgfria onsdagar under året, mellan klockan 9.00-11.00. Vi bjuder på fika!

Har ni frågor, kontakta Ulrica Johansson, ulrica.johansson@svenskakyrkan.se 042-681 25, 070 56 80 471.

GRUPPER DÄR FÖRANMÄLAN KRÄVS

Barntimmar med Sångkul
4-6 år onsdagar 13.45-16.45

Vi hämtar barnen på intilliggande förskolor. Barnen får höra om Jesus. Vi läser olika bibelberättelser ur Barnens Bibel. Vi sjunger, målar, pysslar, leker och fikar. Gruppen har max 12 barn. Välkommen att delta i våra familjemässor där barnen också medverkar. Klockan kl 16.15-16.45 sjunger vi i Sångkul tillsammans med kyrkomusiker Anna-Lena Andersson.

Vill man endast vara med på Sångkul går det bra att komma direkt till det kl 16.15.
Mer information och anmälan, kontakta Anna-Lena, se nedan. För information och anmälan till Barntimmarna, kontakta Ulrica Johansson, se nedan.

Miniorer åk F-3 måndagar 12.45 - 15.00

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter ,pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Om ert barn behöver hämtas, hör av er. Vi hämtar intill på skolan intill Trollebo kl 12.45. Vi medverkar i några familjemässor underterminen.

Kuliorerna åk 3-7 måndagar kl 15.00-17.30

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter,pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Vi medverkar i några familjemässor under terminen.

----------------------------

Har ni frågor, kontakta Ulrica Johansson, ulrica.johansson@svenskakyrkan.se 042-681 25, 070 56 80 471.

Sångflyt  åk F-1 - torsdag kl 16.00-16.30

Sång för dig som går i åk F-1! Vi ses i Sockenstugan intill  Jonstorps kyrka. Föräldrar kan sitta ner och vänta under tiden som barnen sjunger.

Kantor Anna-Lena Andersson svarar på frågor:
anna-lena.a.anderssson@svenskakyrkan.se eller 070 -520 0487