Barnverksamhet Farhult-Jonstorp

Vi välkomnar daglediga med barn till vår Föräldra-barngrupp som träffas varje helgfri onsdag året om. Vi har också olika grupper för barn där anmälan krävs. Och körer naturligtvis!

All barn- och ungdomsverksamhet, förutom Sångflyt och Orgel-prova på, är pausad, tills Folkhälsomyndighetens riktlinjer förändras.
När restriktionerna ändras anpassar vi vår verksamhet efter det.

GRUPPER DÄR FÖRANMÄLAN KRÄVS

Sångflyt - sång för barn

Vi ses i Jonstorps kyrka för att uttrycka oss med våra röster genom sången. Vi sjunger sånger om allt möjligt  t ex väder och vind, djur, vänskap och kärlek.

Barn ca 6-8 år: Torsdagar kl 16.00-16.30
Barn ca 9-10 år: Torsdagar kl 15. 00-15.45

Anmälan Sångflyt  här

Har du frågor, kontakta kantor Anna-Lena Andersson,
anna-lena.a.anderssson@svenskakyrkan.se eller
telefon 070 -520 0487

Orgel - prova på

Orgeln är ett helt fantastiskt instrument med olika stämmor som låter som en hel orkester. Är du barn och vill bekanta dig med instrumentet orgel, höra hur den låter och testa på hur det är att spela?

Kantor Anna-Lena Andersson svarar på frågor:
anna-lena.a.anderssson@svenskakyrkan.se eller 070 -520 0487

-------------------------------------

Öppen grupp

Tills vidare träffas Barn- och föräldragruppen utomhus. Ta med egen fika!
Varmt välkommen!

Har ni frågor, kontakta Ulrica Johansson, ulrica.johansson@svenskakyrkan.se 042-681 25, 070 56 80 471.

Grupper med föranmälan

Barntimmar med Sångkul
4-6 år

Vi hämtar barnen på intilliggande förskolor. Barnen får höra om Jesus. Vi läser olika bibelberättelser ur Barnens Bibel. Vi sjunger, målar, pysslar, leker och fikar. Gruppen har max 12 barn. Välkommen att delta i våra familjemässor där barnen också medverkar. Klockan kl 16.15-16.45 sjunger vi i Sångkul tillsammans med kyrkomusiker Anna-Lena Andersson.

Vill man endast vara med på Sångkul går det bra att komma direkt till det kl 16.15.
Mer information och anmälan, kontakta Anna-Lena, se nedan. För information och anmälan till Barntimmarna, kontakta Ulrica Johansson, se nedan.

Miniorer åk F-3

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter ,pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Om ert barn behöver hämtas, hör av er. Vi hämtar intill på skolan intill Trollebo kl 12.45. Vi medverkar i några familjemässor underterminen.

Kuliorerna åk 3-7

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter,pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Vi medverkar i några familjemässor under terminen.

----------------------------

Har ni frågor, kontakta Ulrica Johansson, ulrica.johansson@svenskakyrkan.se 042-681 25, 070 56 80 471.