Ungdom/konfirmation Väsby

Väsby erbjuder konfirmationsläsning och ungdomsgrupp tillsammans med Farhult-Jonstorps församling.

Konfirmation -Holy adventure

Anmäl senast 15 augusti, begränsat antal platser

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks”, smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter ex. Kungsbygget (eller liknande), klättring på Kullaberg, konfirmandhelg med mera.

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

Vi träffas ca en söndag i månaden (heldag). Utfärder vissa lördagar. Vi ses ungefär varannan gång i Farhult och varannan gång i Väsby.
Vi firar gudstjänst tillsammans, där du är delaktig i gudstjänsten på olika sätt
Vi upptäcker den kristna tron och kyrkan tillsammans.
Upptakt och konfastart sker den 29 augusti 2021. Mer info efter anmälan. Konfirmationen äger rum den 21 maj 2022. Välkomna!

Om du är intresserad av konfirmation under läsåret 2021/2022, kontakta Therese Bjerle, präst:
therese.bjerle@svenskakyrkan.se
Telefon: 042 - 683 65
SMS: 070-209 30 06
Observera att anmälan görs på länken nedan.

Anmäl här

E K - EfterKonfirmation

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst:
therese.bjerle@svenskakyrkan.se
Telefon: 042 - 683 65