Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ungdom/konfirmation Väsby

Väsby erbjuder konfirmationsläsning och ungdomsgrupp tillsammans med Farhult-Jonstorps församling.

Konfirmation

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks” , smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter ex. hajk med övernattning i vindskydd, weekend läger, klättring på Kullaberg.

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

• Vi träffas ca 1 söndag i månaden (heldag). Varannan gång i Farhult  och Väsby.
  • Vi firar gudstjänst tillsammans, där du är delaktig i gudstjänsten på olika sätt.
  • Vi äter lunch tillsammans.

Vi upptäcker den kristna tron och kyrkan tillsammans.

Upptakt och konfastart i mitten av september. Vi börjar upptakten med mässa (nattvardsgudstjänst), därefter info till föräldrar, terminsschema, bibel + bok. Sen kör vi själva och upptäcker kyrkan och varandra. Vi äter lunch och slutar ca 14.30 Välkomna!

Om du är intresserad av konfirmation under läsåret 2020/2021, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.

E K - EfterKonfirmation

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.