Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ungdom/konfirmation Farhult-Jonstorp

Vår konfirmationsläsning och ungdomsgrupp arrangeras tillsammans med Väsby församling. Det är spännande grupper där ungdomarna utmanas på olika sätt!

Konfirmation

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks” , smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter ex. hajk med övernattning i vindskydd, weekend läger, klättring på Kullaberg.

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

•  Vi träffas ca 1 söndag i månaden (heldag). Varannan gång i Farhult  och Väsby.
  •  Vi firar gudstjänst tillsammans, där du är delaktig i gudstjänsten på olika sätt.
  •  Vi äter lunch tillsammans.
  • Vi upptäcker den kristna tron och kyrkan tillsammans.

Upptakt och konfastart, Jonstorps kyrka sönd 15 september kl 10.00. Vi börjar med mässa (nattvardsgudstjänst), därefter info till föräldrar, terminsschema, bibel + bok. Sen kör vi själva och upptäcker kyrkan och varandra. Vi äter lunch och slutar ca 14.30 Välkomna!

För mer information, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.

E K - EfterKonfirmation

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.