Ungdom/konfirmation Farhult-Jonstorp

Vår konfirmationsläsning och ungdomsgrupp arrangeras tillsammans med Väsby församling. Det är spännande grupper där ungdomarna utmanas på olika sätt!

Konfirmation

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks” , smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter ex. hajk med övernattning i vindskydd, weekend läger, klättring på Kullaberg.

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

•  Vi träffas ca 1 söndag i månaden (heldag). Varannan gång i Farhult  och Väsby.
  •  Vi firar gudstjänst tillsammans, där du är delaktig i gudstjänsten på olika sätt.
  •  Vi äter lunch tillsammans.
  • Vi upptäcker den kristna tron och kyrkan tillsammans.

Upptakt och konfastart i mitten av september. Vi börjar upptakten med mässa (nattvardsgudstjänst), därefter info till föräldrar, terminsschema, bibel + bok. Sen kör vi själva och upptäcker kyrkan och varandra. Vi äter lunch och slutar ca 14.30 Välkomna!

Om du är intresserad av konfirmation under läsåret 2020/2021, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.

E K - EfterKonfirmation

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06.