Kultur i Kropp 7/11

Välkommen till en kväll där Carolina Tholander sjunger och kåserar över sitt liv som artist!

”Från lantlolla till operascenen” är rubriken torsdagen den 7 november klockan 18.30 i Björka församlingsgård. Det är Carolina Tholander som kåserar över sitt liv som artist.

Det blir en kväll där Carolina berättar personligt om sitt liv och sjunger sånger som betytt lite extra. Hur var det att växa upp i en lantlig idyll och drömma om ett liv på scenen? Vägen mot operahögskolan, möten med Lasse Holm och Lasse Lönndahl.

Välkommen till en kväll med skratt, tårar och härliga ljusglimtar direkt ur livet!

Björka församlingsgård
Merkuriusgatan 215, Ödåkra