Utfärd i Skåne

Välkommen att anmäla dig till församlingsutfärden den 12 juni!

Onsdagen den 12 juni är det dags för årets församlingsutfärd. I år går turen till mellersta Skåne och trakterna kring Ringsjön. Vi beger oss först till Eslöv där vi besöker Leksaksmuseet och dricker vårt medhavda kaffe. Därefter går färden vidare till Fulltofta och den vackra medeltidskyrkan. Vi besöker också Fulltofta storkhägn, ett stort storkhägn där det bedrivs ett storkprojekt för att få tillbaka en vild storkstam. Där får vi en guidad visning och är med vid dagens matning av storkarna.

Lunch äter vi på Bosjökloster. Sedan går vi på en guidad visning i slottet, kyrkan och parken. Därefter finns tid för eget utforskande och ett besök på utställningen om slottets 900-åriga historia. Det finns också möjlighet att besöka butiken i Röda huset innan färden går vidare till Billinge där vi avnjuter vårt eftermiddagskaffe på Trumpetarbostället. Där får vi också en visning av gården.

Buss avgår från Björka församlingsgård klockan 7.15, från ICA i Påarp klockan 7.30 och från ICA i Mörarp klockan 7.45. Beräknad hemkomst är cirka klockan 18.30.

Kostnad: 400 kronor inklusive lunch och eftermiddagskaffe. Medtag eget förmiddagskaffe.

Anmälan till pastorsexpeditionen, telefon 042-717 00, mellan den 2 maj och den 29 maj. Ange var ni vill stiga ombord på bussen och eventuella matallergier. Vi önskar också namn och telefonnummer till en anhörig eller god vän.

Välkommen med!