Dopfester på söndag 26/1

Välkommen till andakt med dopfest i Välluvs och Mörarps kyrkor och till eftermiddagsgudstjänst på Ekebygården på söndag!

På söndag den 26 januari blir det dopfester med andakt och utdelande av dopkors i Välluvs kyrka klockan 11 och i Mörarps kyrka klockan 16.

De som döpts under året som gått får en inbjudan att hämta sitt dopkors. Våra barnledare och barnkörer medverkar, Anna Kulle Säfstrand är präst och efteråt serveras kaffe, saft och doptårta!

På söndag blir det även gudstjänst i Ekebygården klockan 14 som leds av Annika Linderfalk. Vid kyrkkaffet efteråt berättar Allan Sjöstedt om ”Diakoni – att försöka se möjligheter.”

Välkommen!