Foto: Olof Tholander

Ledig tjänst: Säsongsarbete 100 %

Kropps församling söker en säsongsarbetare till våra kyrkogårdar för tiden 1 mars till 30 november 2023.

I Kropps församling finns sju kyrkor och sex kyrkogårdar: Kropp, Björka, Mörarp, Hässlunda, Välluv, Frillestad och Ekeby.

Vi söker en säsongsarbetare till våra kyrkogårdar. Det är ett utomhusarbete som kräver god fysik. Till arbetsuppgifterna hör bland annat häck- och gräsklippning, ogräsbekämpning, gravskötsel, gravgrävning och allmän fastighetsskötsel. Du kommer att ingå i ett trevligt och kompetent arbetslag. Då du kommer att ha kontakt med kyrkogårdsbesökare behöver du vara öppen och utåtriktad. Arbetet i övrigt kräver initiativförmåga, ansvarstagande och samarbetsvilja och att ha blick för vad som behöver göras.

Meriterande är om du har trädgårds- eller anläggningsutbildning och erfarenhet av kyrkogårds-, park- eller anläggningsarbete. B-körkort krävs samt tillgång till bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Heltid vardagar under säsong.

Månadslön enligt avtal.

Sista ansökningsdag:

2023-01-31 med löpande rekrytering.

Skicka ansökan till fastighets- och kyrkogårdschef Niclas Persson: niclas.persson@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!