Kyrkvaktmästare 100 %

Vi söker en kyrkvaktmästare till Kropps församling!

Kropps församling söker en kyrkvaktmästare med 100 % tjänst. Kropps församling har sju kyrkor och sex kyrkogårdar. Som vaktmästare i Kropps församling arbetar du i ett glatt arbetslag där alla hjälper alla.

För tjänsten krävs att du har utbildning eller dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och grönytor och att du har maskinkännedom. Du har ett gott ordningssinne, är serviceinriktad, har god social kompetens och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. De är bekväm i att möta människor i både glädje och sorg, då tjänsten är både inne- och utevaktmästare.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil. Förarbevis för grävmaskin är meriterande liksom motorsågskörkort, liftkort och kunskap om växter och fastighetsunderhåll.

Tjänsten innebär schemalagd arbetstid där även helgtjänstgöring ingår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du tillhör Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag:
2019-11-15

Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av fastighets- och kyrkogårdschef Niclas Persson, telefon 042-717 69.

Ansökan skickas till:
Merkuriusgatan 215
254 72 Ödåkra

Alternativt med e-post till kropps.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!