Julfester i december

Välkommen att anmäla dig till någon av våra julfester i Mörarp, Välluv eller Björka!

Välkommen på julfest!

Kropps församling anordnar i år fyra julfester i våra församlingshem där vi i olika åldrar får umgås och fira julhögtid. Församlingen bjuder.

Anmälan till expeditionen, telefon 042-717 00, senast fredagen den 29 november. Vid anmälan ska du ange vilken julfest du vill besöka.

I Mörarps församlingshem blir det julfest tisdagen den 10 december klockan 12–14.30. Tre Accordion underhåller till maten.

I Välluvs församlingsgård blir det julfest onsdagen den 11 december klockan 12–14.30. Vi får besök av Dinos som sjunger och spelar.

I Björka församlingsgård kommer vi i år att ha en julfest för alla daglediga fredagen den 13 december klockan 12–14.30. Dinos underhåller till maten. I Björka församlingsgård har vi i år även Messy Church, med inriktning på julfirande, för barnfamiljer i hela församlingen den 3 december klockan 17.30.