Församlingsutfärd till Brunnby 14/6

Tisdag 14 juni arrangeras en församlingsutfärd till Brunnby med omnejd. Välkommen med anmälan senast den 3 juni!

Den 14 juni åker vi på en halvdagsutfärd till Brunnby med omnejd. Vi besöker Brunnby kyrka där vi får en guidad visning. Därefter besöker vi Bernhards lanthandel, en gammal lanthandel som visar hur en affär såg ut förr i tiden och vilka varor som såldes. Sedan går färden vidare till Flickorna Lundgren där vi avnjuter en kopp kaffe.

Vi åker gemensamt i buss som hämtar upp på de olika orterna. Avfärd från Ekeby kyrka klockan 12.30, från Kupan i Påarp klockan 12.45, från Mörarps församlingshem klockan 13 och från Björkakyrkan klockan 13.15. Vi beräknar att vara tillbaka med sista stopp i Ekeby klockan 18. Kostnad 250 kronor.

Anmälan till pastorsexpeditionen senast fredagen den 3 juni på telefon 042-717 00. Ange var ni vill stiga ombord, eventuella matallergier, samt namn och telefonnummer till en anhörig eller god vän.