Sommarläger längs Prostbölestigen

Församlingarna i Alsen, Näskott och Offerdal inbjuder till sommarläger med pilgrimsvandring för barn i åk 4-6 med familjer 13-14/8 2019.

Lägret innebär pilgrimsvandring (ca 13 km på 2 dagar), kreativa aktiviteter och andakt, samt övernattning i eget tält i skog och mark.

Inbjudan går ut till mellanstadiet och gäller familjer. Om det finns barn som vill delta men inte får med sig familjen – anmäl barnet/barnen ändå!
Du måste kunna bära din egen packning i ca 15 km/2 dagar. Vi går i lugnt tempo.
Du behöver rejäla skor/regnkläder/sovsäck/liggunderlag/.

Informationsmöte onsdag 7/8
Det är viktigt att du kan komma på vårt informationsmöte i Offerdals församlingshem onsdag 7/8 18.30. Då fördelar vi tältplatser och ger information. Vi täljer och fixar vår egen pilgrimsstav.

Frågor? Ring våra ledare Liselotte Bergner eller Mona Puttick.
Även Calle Wahlström och Marit Bångman är ledare. Observera att vi kan vara svåra att nå under juli.

När du anmält dig, får du senare en bekräftelse på att du får plats, samt en packlista.

Anmalan före 30/6.
Först till kvarn osv. begränsat antal platser.

Ledare

Mona Puttick