Pauser med Herrens bön

En trestegskurs där du är med så länge du vill och kan. Start onsdag 9 januari 18:30 i Offerdals församlingshem.

Start: Onsdag 9/1 18:30-20:15 i Offerdals församlingshem.
Ledare: Calle Wahlström

Steg ett

Åtta träffar med bibelstudium och samtal om Vår Fader, bönen som Jesus lärde oss att be.
Tid: Januari till 6 mars 2019.

Steg två

Vi gör skyltar och stolpar till meditationsplatser längs Prostbölestigen mellan Alsen och Offerdal. Texterna utgår från våra bibelstudier och samtalen.
Tid: 13 Mars till maj 2019.

Steg tre

Montera stolpar och skyltar längs Prostbölestigen.
Tid: Juni 2019.

Anmälan till Calle Wahlström, se nedan ->

Calle Wahlström

Krokoms pastorat

Präst, Församlingsherde

Prästböestigen & The holy race

Planer finns att skapa meditationsplatser längs Prostbölestigen som
sträcker sig 13 km från Alsens kyrka, över Hällberget, till Offerdals kyrka.

Ett förberedande arbete med stigen görs i samband med samlingar i cirkelform omkring bönen: Vår Fader. Under dessa samlingar kluras det också på ord och sånger som kan passa till varje del av bönen för att sedan skapa tavlor som kan sättas ut längs stigen inför nästa sommar. Meditationsplatserna är en del av ett Leaderprojekt som Mattias Bångman från Offerdal och Max Novak från Alsen jobbar med. De kommer att göra iordning den gamla stigen och markera med ledstolpar. I augusti 2019 blir det även en stor löpar- och promenaddag där – Holy Race kallas dagen.