Stor och liten i Nälden - nystart 12 oktober

12 oktober nystart för Stor & liten i Näldens församlingshem. 9.30-12.00. Besökare får sprita händerna vid ankomst (utan sångstund).

Kyrkan är öppen för alla, det finns inga åldersgränser eller kunskapstester. Du är värdefull för den du är, inte för det du kan, tror eller presterar. Det finns inte så många sådana platser i dagens samhälle om man tänker efter.

Öppet kyrkis

Öppet kyrkis är en mötesplats för dig med barn där det ges möjlighet att träffa andra föräldrar som också är hemma med sina barn. Här finns tid för samtal, möjlighet att knyta kontakter eller bara vara. Barnen får tillfälle att leka och ha roligt tillsammans med andra barn. I träffen ingår också en sångstund med sång, rörelser och ramsor inne i kyrkan.

Vi bjuder på fika. Välkomna stora och små! Eftersom barnen finns i centrum blir gemenskapen öppen och spontan. Här finns verkligen plats för både liten och stor. Ingen anmälan behövs. Träffen fylls med lek, sångstund, enkelt fika och med vad vi gör det till. Ta gärna med egen lunch.

För info ring Kyrkans hus 0640-171 00.

Mona Puttick

Krokoms pastorat