Nyhetsbrevet direkt till dig!

Prenumerera på det digitala nyhetsbrevet som kommer direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Vi kommer att göra extra utskick under Coronatiden när förändringar sker så snabbt.

Prenumerera på digitalt Nyhetsbrevet - klicka här -->

Klicka på bilden eller länken för att prenumerera på digitalt nyhetsbrevet.

I det digitala nyhetsbrevet läser du om var och när det är gudstjänst, gemenskapsträffar, vilken kör du kan vara med i, aktuella föredrag, konserter, samtalsgrupper, barnverksamhet, ungdomsgrupper m.m. Det är rikt illustrerat med bilder från verksamheten och länkar till reportage från Krokoms pastorat.
Brevet kommer ut omkring den 27:e varje månad.
Erbjudandet är gratis men du behöver prenumerera på tjänsten.

Nyheter i pappersformat
Vill du hellre ha en pappersvariant att hålla i handen hänvisar vi till Kyrkbladet som kommer till varje hushåll i Krokoms pastorat 4 gånger om året.
Kyrkbladet går också att läsa digitalt via länken här -->

Kyrkbladet kommer ut till alla hushåll i Krokoms kommun fyra gånger per år. Foto: Anders Gustafsson

Har du frågor kontakta:

Anders Gustafsson