Musik i Sommarkväll - juni

Konserter, musikgudstjänster under juni månad i Krokoms pastorat.

Lördag 1 juni
Föllinge kyrka 18:00

Barockflöjtisten Jana Langenbruch och Wilhelm Dahllöf på cembalo ger ett program med 1600-tals- och 1700-talsmusik.

Tisdag 4 juni
Alsens kyrka 19:00

Charmiga och fägglada pianoduetter. Pianoduon Hanna Olander och Mathilda Wilmenius. Utgångskollekt

Violin

SÖNDAG 9 JUNI
Aspås kyrka 18:00

Folkmusik möter orgel. Martin Stensby fiol, Wilhelm Dahllöf, orgel.

Söndag 9 juni
Näskotts kyrka 18:00

Näskottskören. Uppmärksammande av vår församlingspedagogs examen. Therése Brendt, Josefin Hallbeck.

SÖNDAG 9 JUNI
Ås kyrka 19:00

Nybäcks kapell.
Gunnar Stenmark, Elisabet Grönlund, Peter Mellgren, Stig Rennerstraum, Niklas Sundin. Fri entré.

LÖRDAG 15 JUNI
Näskotts kyrka 18:00

Lite- sång medverkar med ett Elvis Presley-program. Josefin Hallbeck.

Bild: Anders Gustafsson

SÖNDAG 16 JUNI
Ås kyrka 19:00

Marit Eriksson med vänner. Hanna Pettersson, Hjördis Lindé.

LÖRDAG 29 JUNI
Skärvångens kapell 18:00

Kvinnligt och Sinnligt Anna Brandt sjunger och ackompanjeras av Astrid Åslin Kardin. Sånger ur olika genrer och stilar, men med det gemensamt att de är skrivna av kvinnor.

sensus - samarbetspartner i kultur

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. sensus.se