Kyrkans barntimmar

- eller som vi säger om 4-5 årsgrupperna till vardags: "KYRKIS"

Vi tar del av bibelberättelser, sjunger, målar, pysslar, leker och äter frukt tillsammans. Verksamheten bygger på en kristen grund och är en viktig del i vår dopuppföljning.

Barnet hämtas och lämnas vid förskolan med taxi om inget annat anges.

All kostnad för verksamheten, taxi, frukt mm finansieras av medlemsavgifter & innebär inga kostnader för dig som förälder. Vi har kontakt med förskolan, men du som förälder måste godkänna via anmälan att vi får låna ditt barn.

För er vars barn inte går på förskolan finns möjligheten att själv lämna/hämta barnet till församlingshemmet (eller taxin).

Svenska kyrkan lyder liksom dagstidningar under svenska lagar avseende publicering av foton på hemsidan och i vår tidning Min kyrka. Om någon vill undanta sitt barn från medverkan anges det vid anmälan.

Inbjudna är de barn vars förälder/föräldrar tillhör Svenska kyrkan. Barn till icke-medlemmar eller tillhöriga annan församling är också välkomna men taxi utgår inte från hemmet. Ta kontakt med oss för information och anmälan.

Vi trivs visst i kyrkans barntimmar.
Bild: Liselotte Bergner.
Vi trivs visst i kyrkans barntimmar.
Kanske inte så svårt att förstå att den här gången på kyrkis har man pratat om Noas ark och hur Gud bryr sig om allt skapat. Bild: Liselotte Bergner.