Meny

Kojbyggarnas bön

2013

Vi ber för alla sjuka - Varför finns det så många med cancer? Hitta en bra medicin – utrota sjukdomen, GUD! Vi bor i en perfekt by, där alla har det bra, tack. Tack för att jag får leva på denna jord, där det finns vackra ängar att leka på och springa barfota på sommaren, mystiska skogar att upptäcka i.  Jag har det så bra och är tacksam att jag finns. Skydda mina närmaste. Hoppas du ser just mig, att jag får uppleva sommaren men även vintern Gud. Hjälp mig NU. Hjälp mina föräldrar att skilja sig så man slipper allt bråk, Vill inte att föräldrarna ska bråka, inte så att nån får lida. Men jag är ändå ledsen för att EN förälder har flyttat från mig, gråter för mig själv. Vi är barn och vi är många. Vi är jordens salt. Lyssna till oss Vi är starka, vi kan allt. Ja, vi kan allt.

Snälla Gud, tänd ett ljus för mig och visa dig. Jag behöver hjälp. Föresten behöver jag hjälp med bra betyg så jag kan bli veterinär och hjälpa djur. Gud, jag vet att du finns, även om jag inte förtjänar hjälp, hjälp mig ställa allt tillrätta. Vet att du skyddar när det behövs, men vill att nån ska välja mig att vara ihop med. Annars kan man inte bli lycklig, hjälp min när det är svårt. Ta bort alla krig i världen, krigen ska ta slut, fred på jorden, ingen oro, så blir allt bra. Hjälp folk med pengar till sjukvård, tänker särskilt på alla barn och familjer på Filippinerna.Vi är barn och vi är många. Vi är jordens salt. Lyssna till oss Vi är starka, vi kan allt. Ja, vi kan allt.

Be för alla nära och kära – även om jag varit bråkig. Be för pappa som köpt biljetter till mig på konsert, fast han inte hade råd. Man blir glad av kärlek, låt morgondagen bli ljus, du Gud gör mig trygg   Hoppas mormor har ett bra liv i himlen, snälla Gud, jag fick aldrig träffa henne Gud, hjälp mig hålla hemska tankar och minnen borta. Låt mig slippa tänka på hemska händelser skydda oss alla, ge oss mat, kärlek och förmåga att kunna ha känslor Vi är barn och vi är många. Vi är jordens salt. Lyssna till oss Vi är starka, vi kan allt. Ja, vi kan allt.

Tack för allt och lite till. ta bort alla psykopater och hjälp mig få en bra framtid i alla fall så den blir skaplig. Gud, tänk på att alla är speciella. Hjälp mig när jag mår dåligt, för att en släkting eller ett djur gått bort. Jag kan inte be dig hela tiden för jag vill inte vara tjatig men nån gång ibland bara. Kan du också berätta för min morfar att jag älskar honom? Han blev en ängel hos dig innan jag hann säga farväl. Tack för att vi bor i Sverige och slipper krig, tack för att jag har ett sånt underbart liv, att jag har såna underbara vänner. Vi är barn och vi är många. Vi är jordens salt. Lyssna till oss Vi är starka, vi kan allt. Ja, vi kan allt.

Kojbyggarna är det bästa jag vet, tack Gud att vi får göra en massa roliga grejer. Gud, du måste följa oss på vår resa i allt vad vi gör, tack för alla stunder i gruppen, och hoppas verkligen kojan håller under vintern, det är allt. TACK GUD FÖR ATT DU FINNS! Vi älskar dig!  Vi är barn och vi är många. Vi är jordens salt. Lyssna till oss Vi är starka, vi kan allt. Ja, vi kan allt.