Kojbyggare - K 1

Vi bygger kojor i Sågbodarna och pluggar budord och bibeltexter. Nästa år är vi förkonfirmander, som träffas på läger och i kyrkan några gånger. Tredje året konfirmeras vi.

Kojbyggaråret är en härlig början. Då lär vi känna varandra och oss själva, kyrkan och vad den bygger sin tro på. Det tror vi är livsviktigt. Och värt att spana vidare på.

Varje vecka under hösten träffas Kojbyggarna. Första gångerna i skogen, sen i Rödöns kyrka med besök i tornet, i Krokoms kyrka med pyssel, lek och sång. Konfirmationsundervisningen i etapp ett är en enklare form anpassat för åk 6. Utantillläxor, t ex Vår Fader, Trosbekännelsen mm. Att göra en flagga för sin koja med kyrkliga symboler på, översätta recept på glassmed hjälp av bibeln, tillverka en frälsarkrans är några av aktiviteterna. Söndagen före första advent är det avslutning på Kojbyggarnas första termin med redovisning, sång och musik  i församlingens huvudgudstjänst.  Välkomna dit alla stora och små.

Kojbyggarnas när, var och hur

Här kommer viktiga tider och träffar att finnas. Kom ihåg att meddela om du absolut har förhinder.

Samlingarna under hösten - måndagar 18:00-20:00 - är antingen i Sågbodarna eller i Krokoms kyrka.

Brevlådan

Thomas  Linnarsson