Foto: Anders Gustafsson

Holy Race - 20 augusti 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor. Boka in 20 augusti och anmäl dig nu! Begränsat antal platser.

Anmälan - Holy Race 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor går igång igen 20 augusti 2022. Vi minns första gången, innan pandemin slog till, det var en bredd av deltagare, allt från pigga äldre människor med stavar till spänstiga elitlöpare som flög uppför och utför Hällbergets branter.

Vi minns nummerlappsutlämningen i kyrkan, starten med Amen, serveringarna längs banan och den härliga festen med mat och underhållning i Offerdal. Det återkommer i höst, men i nya varianter.

Under sommaren har vi skapat en saga om Hällbergeten. Sagan med text och bild lyfts fram under Holy Race dagen. Det får ni inte missa!

Boka in lördag 4 september
Mer info hittar du på hallrace.se

Arrangör: Offerdals SK och Svenska kyrkan Offerdal

Bilder från Holy Race 2019:

Storyn om Holy Race

2019 invigdes nya Prostbölestigen i och med att löpartävlingen Holy Race avgjordes. Läs om hur Mattias Bångman och Max Novak kom på idén att skapa löpartävlingen Holy Race.

Karta över Prostbölestigen
Holy Race går längs den 12 km långa Prostbölestigen som sträcker sig mellan kyrkorna i Alsen och Offerdal.