gravar.se

GRAVAR.SE är sökmotorn för dig som letar information om en vän, släkting eller annan person som är avliden. Gravar.se är även utmärkt för dig som t.ex. släktforskar då du får fram information om var den avlidne finns begravd samt information om andra släktingar inom samma gravplats.

Bra sökmotor på Internet, som hjälper dig att hitta gravar och uppgifter om gravsatta på våra kyrkogårdar.

Med hjälp av den kostnadsfria söktjänsten "Gravar.se" kan man nu söka efter personer som är gravsatta på våra kyrkogårdar.

Kyrkogårdsexpeditionen får ofta frågor om gravsatta från anhöriga och släktforskare men även från företag som begravningsbyråer och stenhuggare. Nu kan alla själva söka på internet och få information även om kyrkogårdsexpeditionen inte är öppen.

Sök på ett namn eller ett gravnummer inom det församling du har valt för att komma direkt till en resultatlista eller klicka på ett kyrkogårdsnamn nedan och dess gravar kommer att visas.

Hitta gravplatsen!

Det finns ett antal andra sökmotorer för att hitta svenska gravstenar som kan användas för att ta reda på var någon ligger begravd.

Sök här