Friluftsgudstjänster i juni

SÖNDAG 9 JUNI
Jon Larsberget, Häggsjövik 09:00

Gökotta. Limes-kvartetten. Medtag något att sitta på samt fikakorg. Kjell Thuvall, Wilhelm Dahllöf.

SÖNDAG 16 JUNI
Kingsta, Näskott 18:00

Ekumeniskfriluftsgudstjänst hos Maria och Putte By i Kingsta. Fika. Musikmedver- kan. Therése Brendt, Sven-Erik Mattiasson, Josefin Hallbeck.

TORSDAG 20 JUNI
Osttältet Skärvången 14:00

Friluftsgudstjänst. Kjell Thuvall, Wilhelm Dahllöf.

TORSDAG 20 JUNI
Jänsmässholmen, Offerdal 17:00

Friluftsgudstjänst. Utgå från hotellet, sedan vandring till Bergstjärn. Sång och bön. Ta med fika. 8 km fram och tillba- ka. Calle Wahlström.

LÖRDAG 22 JUNI
Myhrbuan, Valsjöbyn 12:00

Friluftsgudstjänst. Fika till för- säljning. Kjell Thuvall, Wilhelm Dahllöf.

Åse, Alsen 11:00

Friluftsgudstjänst på Jo-går- den. Calle Wahlström, Johan Ederfors.

Näskotts hembygdsgård 14:00

Friluftsgudstjänst. Kyrkkaffe på hembygdsgården. Calle Wahlström, Johan Ederfors.

Fröjas trädgård, Ås 11:00

Friluftsgudstjänst. Jorun Olsson klarinett och sång. Gabrielle Jacobsson, Margit Andersson. Efter gudstjänsten gör vi en pilgrimsvandring i vackra Åsbygden. Enkel vand- ring på några km som avslutas vid Ås kyrka. Kontakt: Maja Björk-Edlund.

SÖNDAG 30 JUNI
Ytterån, Mus-Olles muséum, Näsksott 14:00

Ekumenisk friluftsgudstjänst. Kyrkkaffe på Mus-Olles. Therése Brendt, Sven-Erik Mattiasson, Josefin Hallbeck.

sensus - samarbetspartner i kultur

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. sensus.se