Foto: Joakim Carlström /Ikon

Drop in-vigsel 14 februari

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Fria till din partner, få ett JA, beställ hindersprövning och kom till vår drop-in-vigsel. Svårare är det inte.

Ni älskar varandra och vill gifta er. Nu behöver ni bara bestämma hur ni vill att ert bröllop ska vara. Att välja servetter, göra gästlista och skriva inbjudningskort kan säkert vara kul, men kanske inte för er. Ni kanske hellre vill hålla bröllopet enkelt och fokusera på varandra. Det kan hända att ni planerar en resa eller har en annan gemensam dröm som ni vill lägga undan pengar till.

I så fall kan drop in-vigsel vara något för er. Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra.

Så här går det till

Ni träffar prästen för ett vigselsamtal
Välj psalmer och eventuellt solosång
En högtidlig vigselgudstjänst
Efteråt bjuder församlingen på snittar och bubbel för att fira.

Tänk på att en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

Tid: Tisdag 14 februari 15:00–19:00

Plats: Aspås kyrka

Har du frågor och funderingar

Kristina Eliasson, präst, 0640-171 10