Alsens församling

Barnverksamhet i Alsen

Här hittar du samlad barnverksamhet för Alsens församling.

Trion VästVind

Konsert med Trion VästVind. Carl-Eric Lundqvist piano, Max Thoursie tvärflöjt, Lena Byström fagott. En konsert av sällan spelad, bortglömd musik som sträcker sig från cirka 1700 till cirka 1950. Alsens kyrka, fredag 26/8 18:00.

Trio BÅDA

Konsert med Trio BÅDA: Helen Alvebro piano och orgel, Fredrik Dahlberg tvärflöjt, Katarina Bergner Åhlén cello. Offerdals kyrka, söndag 21/8 18:00.

Holy Race - 20 augusti 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor. Boka in 20 augusti och anmäl dig nu! Begränsat antal platser.

Skönsjungande toner från Alsen-Offerdals kyrkokör under ledning av Brendt Johnson.

Alsen-Offerdals kyrkokör

Övar tisdagar 19:00-21:00. Start 31/8 2021.

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Holy Race - 20 augusti 2022

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Alsens kyrka

Enligt traditionen byggdes redan på 1000-talet en kyrka i västra delen av Alsen. Alsens nuvarande kyrka invigdes 1924