Verksamheter i Kristinehamns pastorat tar en paus

Regionens nya restriktioner gör att en del verksamheter tar en paus.

Värmland har fått nya skärpta råd med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19.

Kristinehamns pastorat har därför tagit beslutet att pausa en del av våra verksamheter som t.ex. vuxenverksamhet, körer, konserter och gudstjänster tillsvidare. Vi kommer fortsätta att utföra dop och vigslar (max 8 pers.) Begravningar (max 20 pers.). På gudstjänsttiderna under advent kommer vi att ha ”Öppen kyrka” i pastoratets kyrkor där det finns möjlighet att tända ett ljus och sitta ned i stillhet. Dock gäller att det aldrig får vara mer än 8 personer i kyrkan samtidigt inkl. personal.

Kontakta expeditionen på 0550-879 00, kristinehamn@svenskakyrkan.seom du har några funderingar kring vad detta innebär för just dig.

Kristinehamns pastorat följer utvecklingen noga och följer Folkhälsomyndigheternas råd och rekommendationer. Håll utkik på vår webb och i våra sociala medier för fortlöpande information.