Kommande konserter

Oktober

8/10 kl. 19.00 i Rudskoga kyrka. Konsert med Nysund Gent Quartet. Inträde 100:- (säljs på plats, inget förköp). Behållningen tillfaller Bröstcancer- och Prostatacancerfonden.

16/10 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. Jubileums och avskedskonsert med tema Filmmusik. Musik från bl.a. Höstlegender, Star Wars, Sagan om Ringen, Lejonkungen m.m. Medverkande: Karin Marcusson-orgel, Erika Sandström-piano, Oscar Söderman-sång, Linnéa Blidh-sång, Sara Lindgård-sång, Maria Erixon-violin, Erika Persson-cello, Andreas Grundström-kontrabas, Carl Stigner-oboe, Niklas Lindholm-trumpet, Emelie Sjöström-slagverk, Robert Drewstad-slagverk. Utgångskollekt till musikverksamheten.

23/10 kl. 15.00 och 18.00 i Ölme kyrka. ”Allt som jag känner” konsert med Tommy Nilsson och Ölmekören No Silence.

November

27/11 kl. 16.00 i Kristinehamns kyrka. Julkonsert med Vivace-kören under ledning av Mats Backlund. Musiker: Daniel Nolgård, Elisabeth Henriksson, Robert Henriksson och solister från kören. Biljettpris 100:- säljs på pastorsexpeditionen tfn 0550-879 00 (swish el. kontant). Ev. kvarvarande biljetter säljs två timmar innan vid kyrkan.

December

4/12 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. ”Orgelklanger i Adventstid”. Läktarorgel 100 år. Lars Kullnes konserterar på läktarorgeln. Andakt: Elias Tranefeldt.

12/12 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. Luciahögtid med Kristinehamns Lucia med tärnor. Lions kulturstipendium delas ut. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Medtag/uppvisa vaccinationspass och legitimation vid entrén, gäller för alla över 18 år.

13/12 kl. 18.30 i Ölme kyrka. Ölme Lucia. Ungdomar och barn från Ölme medverkar. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Medtag/uppvisa vaccinationspass och legitimation vid entrén, gäller för alla över 18 år.

18/12 kl. 18.00 i Ölme kyrka. 10-årsjubilerande kören No Silence från Ölme hälsar välkommen till Julkonsert ”Sjung in julen med oss” under ledning av Therese Asp. Medverkande: Robert Drewstad och Johannes Ståhl. Fri entré - kollekt.

18/12 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. Julkonsert ”Värmande julmusik” med Bro Kammarkör under ledning av Lars Persson. Entré vuxen 150:-, ungdom (max 16 år) 75:-. Vaccinationsbesvis och legitimation visas upp vid entrén.

19/12 kl. 16.00 i Visnums kyrka. Julkonsert med Ekumeniska Julkören i södra pastoratet. Dirigent: Ingela Johansson. Vid pianot: Jan Persson. Solister: Annika Bohlin, Göran Kihlström m.fl. Fri entré.

Januari

6/1 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. ”Julens sånger och psalmer från advent till trettondedag jul”. Sång av Sacrekör under ledning av Lars Kullnes. Trumpet Niklas Lindholm.

Maj

29/5 kl. 17.00 i Kristinehamns kyrka. Körkarameller med Shirley Clamp och storkör under ledning av Mats Backlund. Biljetter köps på Kristinehamns pastorsexp. tfn 0550-879 00. Pris 300:-, betalas med swish.