Kommande konserter

8/10 kl. 19.00
i Rudskoga kyrka. Konsert med Nysund Gent Quartet. Inträde 100:- (säljs på plats, inget förköp). Behållningen tillfaller Bröstcancer- och Prostatacancerfonden.

16/10 kl. 18.00 i Kristinehamns kyrka. Jubileums och avskedskonsert med tema Filmmusik. Musik från bl.a. Höstlegender, Star Wars, Sagan om Ringen, Lejonkungen m.m. Medverkande: Karin Marcusson-orgel, Erika Sandström-piano, Oscar Söderman-sång, Linnéa Blidh-sång, Sara Lindgård-sång, Maria Erixon-violin, Erika Persson-cello, Andreas Grundström-kontrabas, Carl Stigner-oboe, Niklas Lindholm-trumpet, Emelie Sjöström-slagverk, Robert Drewstad-slagverk. Utgångskollekt till musikverksamheten.

23/10 kl. 18.00 i Ölme kyrka. ”Allt som jag känner” konsert med Tommy Nilsson och No Silence. För mer information besök www.tommynilsson.nu