Kommande konserter

Februari

2/2 kl. 16.00 OBS! Tiden! i Kristinehamns kyrka "A Triumph to Exist". Ett kritikerrosade program med 40-års jubilerande VOCAL ART ENSEMBLE of Sweden, dirigent - professor Jan Yngwe. Kören har under decennier varit en stark röst i det svenska och internationella körlivet, alltid på väg, nyfiket, engagerat, utmanande! Entré: 100 kr / Insläpp kl. 15.30. Varmt välkommen!

Mars

30/3 kl. 20.30 Earth hour konsert. Släck lyset och kom njut av en akustisk konsert med levande ljus och gör samtidigt skillnad för den biologiska mångfalden!
Sacrekör m.fl. Karin Marcusson dirigent. Musik av bl.a. J Rutter, O Gjeilo,
T Gärdestad, Laleh, M Jackson. Cider & salta pinnar från kl. 20.00.