Aktiviteter för daglediga!

Välkommen till oss på enklare luncher, föredrag, filmvisning och blandade aktiviteter.

SYFÖRENINGAR

Inställt tillsvidare!

Du är varmt välkommen att delta i någon av våra syföreningar som finns i våra församlingar.

SPRÅKCAFÉ

Inställt tillsvidare!

Måndagar i församlingshemmet kl. 13.00-15.00 Fika, gemenskap, musik och information.
Kom och tala svenska med människor från hela världen.

VARNUMSTRÄFFEN

Vid dessa tillfällen kommer Varnumsträffen att genomföras i Kristinehamns kyrka mellan kl. 10.00-12.00. Någon servering blir det inte men den som vill får gärna komma en halvtimme tidigare och ha med eget fika som kan intas med coronasäkert avstånd i kyrkan.

16/9
”Från Bjurtjärn till Egypten”. Föredrag av prästen Gunnar Lind.

14/10
Frilansande redaktören Björn Nyström, känd under signaturen Löss, berättar om när motorsporten var som störst i Kristinehamn. Redaktören Lars Blomkvist botaniserar i Kristinehamns tidningshistoria.

21/10
Dan Andersson 1888-1920. Bibliotekarien Olof Andersson berättar, Lars Bergström sjunger några av hans sånger med komp av Kristina Persson.

28/10
Mitt Nepal, Carin Söderlind berättar och visar bilder om byn Malagiri och dess skola i Himalaya.

4/11
”Om dessa vore svenska barn...” Överläkare Elisabeth Hultcrantz berättar om sin bok och sitt arbete med flyktingbarn i Sverige.

11/11
Från Visnums-Kil till Jerusalem, ambassadör Nils Eliasson berättar och visar bilder.

bibelstudier

Vi har bibelstudier för tvivlare och troende. Visnums-Kils föramlingshem på fredagar kl. 10.00-12.00. Kontaktperson Arne Björklund 070-010 77 85.