Aktiviteter för daglediga!

Välkommen till oss på enklare luncher, föredrag, filmvisning och blandade aktiviteter.

SYFÖRENINGAR

Du är varmt välkommen att delta i någon av våra syföreningar som finns i våra församlingar.

SPRÅKCAFÉ

Måndagar i församlingshemmet kl. 13.00-15.00 Fika, gemenskap, musik och information.
Kom och tala svenska med människor från hela världen.

Språkcaféet startar igen den 28/2.

VARNUMSTRÄFFEN

Varnumsträffens program

2/11 Vardag i Indonesien, Kina & Afghanistan, bilder,      Annika Siwerz, ambassadråd.

9/11  Fjodor Dostojevskij, den 6:e evangelisten, Henrik Flemberg, prost emeritus m.m. Dals Ed.

16/11 Folkmusik med dragspel & fiol med Gladan; Sam & Marianne Jakobsson, musiker & hemslöjdare.

23/11 Gatunamn i Kristinehamn, varför heter det så ? Olof Andersson, bibliotikarie & folkbildare.

30/11  På spaning i pandemins skugga, Rune Blidh, trubadur & författare m.m. Anders Wahlmark, konstnär.

7/12   Från Iran till Sverige, från Islam till kristendom. Anahita Parsan, präst Hammarbykyrkan i Stockholm.

14/12  Julprogram med sång & musik & jultallrik, Joel Holmqvist kyrkomusiker, Kerstin Fahlén m.fl.