Programbladet

I samband med terminsstarten för våren drar många nya aktiviteter och evenemang igång hos oss. I detta blad kan du läsa om allt som händer i kyrkan från årsskiftet fram till april.

Informationsbladet finns att hämta i våra kyrkor och församlingshem. Det går även att ladda ner som pdf längre ner på denna sida. Har du inte möjlighet att hämta programbladet är du välkommen att kontakta vår expedition på 044-7806400, eller E-post så skickar vi hem det till dig.

Syftet med informationsbladet är att vi vill ge en utökad och tydlig information om vad som händer i våra församlingar. I det aktuella bladet hittar du information om allt som händer inom Svenska kyrkan i Kristianstad fram till början av april 2019.

Vårt informationsblad ges ut 5 gånger per år. Det aktuella programbladet är Nr 1 2019. Nästa nummer kommer ut den 4 april 2019. Vi hoppas att ni både skall få tydlig information om verksamheten och fördjupning i tron.