På grund av virusepidemin ställs många gudstjänster in i traditionell form och sänds i stället på internet.

Gudstjänst

Gudstjänst firas i våra kyrkor varje söndag. Obs! För tillfället kan vi med anledning av rådande omständigheter inte bjuda in till fysiska besök i våra gudstjänster.

FÖR KYRKAN ÄR SÖNDAGEN VECKANS FÖRSTA DAG

Söndagen är den stora gudstjänstdagen. Den ses i kyrkan som den första dagen på veckan, eftersom det var på skapelsens första dag som Gud gjorde mörker till ljus.

Det var också på en söndag, påskdagen, som Jesus uppstod från döden.

Förhoppningen är att söndagens gudstjänst ska ge deltagarna ny energi för att orka med den stundande veckan med allt vad den innehåller.

Kommande GUdstjänster (ej öppna för besök)

Nedan ser de kalender med kommande gudstjänster i våra församlingar. Klicka gärna på förstorningsglaset till höger om listan för att söka på just din kyrka.

DIGITALA GUDSTJÄNSTER

Följ våra gudstjänser från Gudmundrå och Nordingrå kyrka på nätet:
facebook.se/watch/gudmundra
facebook.se/watch/nordingrakyrka

Varje söndag under året sänder SVT en gudstjänst från någon av landets alla kyrkor. På svtplay.se/gudstjanst kan du se dem. Detta är ett fint alternativ för dig som inte har möjlighet att ta dig till kyrkan.

På SR.se finns programmet Gudstjänsten. De sänder varje söndag från en kyrka i Sverige. Lyssna via: sr.se/gudstjansten