Vill du skänka eller sponsorera saker till julbasaren?

Basarinkomsten är ett både välkommet och nödvändigt bidrag för att täcka Gustafsförsamlingens utgifter och varje år i över ett hundra år arbetar en stor mängd kvinnor, män och barn och delar arbetsgemenskap och glädje under hela året med olika aktiviteter i anslutning till och under basardagarna. Vill du skänka eller sponsorera något till kyrkan så är du mycket välkommen!

Donationer till vår fyndbod

Om du vill skänka något till vår fyndbod kontakta gärna Anna Bayer, anna.bayer@privat.dk (klicka på namntet för att skicka en mail), mobil  3140 6010. Vi söker t. ex. gärna gamla julsaker, smycken, mässing och keramik. Kontakta oss gärna även gällande dödsbon.

Bokdonationer till julbasaren

Några saker som man skall ha i tankarna när man vill ge kyrkan böcker inför 2017 års basar:
1. De skall vara hela och rena - inga hundöron. Det gäller speciellt pocketböcker - många av dem vi får in går direkt i sopsäckar eftersom de är i så dåligt skick.
2. Helst nyare svensk och dansk litteratur, både skön- och fack- , och gärna
också engelsk.

3. ABSOLUT INGA UPPSLAGSVERK Á LA NORDISK FAMILJEBOK ELLER SALMONSENS LEKSIKON.
4. Vi VILL GÄRNA ha böcker om jultraditioner (svenska och danska), barnböcker (bilderböcker), böcker om handarbete eller hobby eller gör-det-själv.
5. Om det gäller större boksamlingar ( t ex dödsbon) kommer jag gärna ut för att se om det finns något som kan säljas på basaren.

Kontakta gärna Elisabeth Vorting, iev5@hotmail.com,(klicka på namntet för att skicka en mail)  mobil: 2589 1634.