Ung i Köpenhamn

Vi träffas en gång i månaden för att ha det trevligt och dela en svensk gemenskap. Se gärna vår Facebookgrupp för aktuell info.

Ung i Köpenhamn är en grupp för dig som är 18-30 år och har anknytning till Sverige på något sätt. Vi ses oftast den tredje onsdagen i månaden klockan 18.00 i Svenska Gustafskyrkan. Här kan du stressa av med en öl, en kopp te och trevlig samvaro. Vi fikar lite, spelar spel, dart eller biljard och bara umgås. Ibland gör vi aktiviteter såsom bakar, bowlar m.m.

Vill du ha direktuppdatering om vad vi gör just nu, gå gärna med i vår Facebookgrupp: ”Ung i Köpenhamn"

Kontakt: Agnes Chrunak