Svenska klubben-"Himlakul"

Svenska klubben-"Himlakul" för barnfamiljer i Danmark.

SVENSKA KLUBBEN “HIMLAKUL”.

Här sjunger vi svenska sånger, pysslar, leker, fikar och umgås med andra svenska familjer.

Lördag  10/2 kl. 14.00 – 15.30
Söndag 11/3 kl. 11.00  (utdelning av barnens bibel)
Lördag  24/3 kl. 14.00 – 15.30:  påsk
Lördag  21/4 kl. 14.00 – 15.30
Söndag 20/5 kl. 13.00: våravslutning

Hälsningar Sara

Vill du veta mera är du alltid välkommen att kontakta Sara, tlf. 5190 5458

"Himlaliv" är en språk- och lekklubb för tvåspråkiga familjer i Köpenhamnsområdet. Typiskt är svenskan det svagare språket i familjen och här i klubben träffas vi för att ha det trevligt på svenska samtidigt som vi strävar efter att styrka våra barns kontakt till det svenska språket och det svenska/finlandssvenska kulturarvet. Himlaliv vill gärna ses som ett komplement till Svenska kyrkans aktiviteter för de helt små barnen och hemspråksundervisningen för skolbarnen. Våra barn är ofta i dagis/lekåldern, men vi har allt från ettåringar till skolbarn och alla som vill umgås på svenska är hjärtligt välkomna!