Barnrytmik

En plats för barn 0-5 år med föräldrar, vi träffas varje onsdag eftermiddag kl.14.30. En stund med sång, rörelser och rytmik

Barnrytmik
är en plats för vuxna tillsammans med deras barn som får möta kyrkan och dess gemenskap. Sång, rörelser , rytmik och vi fikar tillsammans. Barn i alla åldrar är välkomna i vuxet sällskap med ett fokus på barn mellan 0-5 år.
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Sara Hjort,
tlf. 51 90 54 58    Skicka en mail till Sara Se även gärna vår Facebookgrupp: ”Barn och Unga i Gustafskyrkan”