Söndagsskolan

Söndagar kl.11. Vi träffas oftast varje söndag i kombination med söndagsgudstjänsten. Vi börjar igen den 18 september

Se även gärna vår Facebookgrupp: ”Barn och Unga i Gustafskyrkan”

Söndagsskolan är den plats där barnen kan få fira gudstjänst på det sätt som passar dem. Vi sjunger, läser högt, pysslar och har roligt. Vi samlas i kyrkan med resten av församlingen kl.11 och efter första psalmen välkomnas barnen in på söndagsskolan. Vi kommer sedan ner och firar nattvard och gudstjänsten med församlingen. Barnen är välkomna med eller utan förälder.