BodyMindness yoga

Onsdagar 16.45-18.00

Kom och var med i Birgittas BODYMINDNES Yoga
onsdagar kl 16:45 till 18:00 i Sverigesalen.

Vem kan vara med? Alla kan vara med,  både kvinnor och män,  i alla vuxna åldrar och du behöver inte ha tidigare erfarenhet med yoga.

Vad är en BodyMindness Yoga?  Du släpper spänningarna och sänker pulsen därmed ge kroppen tid till att återhämta sig. Efter en timma med mjuka rörelser med fokus på andningen kan du vända tillbaka till vardagen med förnyade krafter.

Tidspunkt:  Kom senast 16.45. Vi börjar kl. 17.00
Period:        5/10 - 14/12 (ej 12/10 och 16/11)
Pris:            700:- för 9 gånger
                   (du är välkommen till att prova på innan du binder dig till hela terminen.)

Vad skall jag ha med:
Yougamatta och gärna en filt.
Klädsel: mjuka kläder

Är du intressarad?
Kontakta Birgitta Harne, tlf. 2892 1312
mail: birgittaharne@gmail.com

******************************
Vem är Birgitta? Jag ha utbildat mig till Yogalärare efter ett långt arbetsliv med administration. I maj 2020 blev jag färdig som yogalärare i BodyMindess yoga basis hos Jane Abigail Rosengren, http://bodymidness.dk/. Jag har alltid varit fascinerad af yogans förmåga att samla kropp och själ och  nu har jag stor glädje av att kunna dela med mig av mina erfarenheter. Jag flyttade till Danmark 1983 och jag pratar både svenska och danska och undervisningen kommer att bli på danska men med ord från båda språken så att alla kan förstå.

Var är det och hur kommer jag dit? Adressen till Gustafskyrkan i Köpenhamn är Folke Bernadottes Allé nr 4 (100 meter från  Østerport station)
Om du kommer i bil, kan du parkera vid Norgesporten (upp mot Langelinie) 300 meter från kyrkan. (Gratis i 2 tim men det är få platser).

Kom i god tid för att göra det behagligt för dig själv.