Berättarcafé

Torsdag 9 november 18.45 – 20.00. Varmt välkomna till höststart för berättarcaféet!

Lika gammal som människan, är det muntliga historieberättandet. Det är tack vare sena kvällar vid lägerelden som våra äldsta historier hållits vid liv och hängt med ända fram till år 2017.

Även om varje dag inte är som en saga från antikens Grekland, så går det ju inte att leva livet utan att vara med om fantastiska, unika, roliga, tråkiga, mystiska, pinsamma och konstiga saker. Nu bjuder vi in er alla till att dela med er av just sådana historier!

Kom och ta en öl och macka och berätta en liten historia, sann som falsk, så försöker vi skapa några fler odödliga berättelser för framtiden.
Har du lust att bara komma och ta en macka och lyssna så går det självklart hur bra som helst också.