Anmälan till årets julbasar 2017

här kan du skicka din anmälan - vi behöver DIN hjälp.

Bara en anmälan per person

JAG VILL GÄRNA VARA MED TILL JULBASAREN:

Vi behöver även hjälp med lite för och efter arbete i samband med basaren som ex. montering av bodar, uppackning och nedpackning av varor.

Alla som arbetar under basardagarna är klädda i en folkdräkt. Om du inte har en så kan du låna en dräkt i Gustafskyrkan.

Vi behöver hjälp över allt som ex i försäljning, servering, garderoben eller som springpojke/flicka. Vi har bodar både inomhus och utomhus. Skriv vad du har lust att hjälpa till med eller bara "efter behov".