Våra aktiviteter

Förutom våra gudstjänster vill vi i Gustafskyrkan även vara ett socialt och andligt center för svenskar i Danmark. Vi erbjuder aktiviteter, både andliga och världsliga, i hopp om att nå så många som möjligt.

Baka kanelbullar med Gustafskyrkan (YouTube film)

Doften av nybakta kanelbullar är något vi alla älskar, och för att uppmärksamma "kanelbullensdag" har Sveriges ambassad bakat tillsammans med Gustafskyrkan i Köpenhamn. Bagaren är Gustafskyrkans husfar/vaktmästare Per Jönsson. (4/10-22)

Stilla dygn

9/12 kl. 18.30 - 10/12 kl. 9.00. - Stilla dygn i kyrkan - "Måltid-meditation-musik".

Nästan varje vecka

Vecko- eller månadsaktiviteter i församlingshemmet

Höjdpunkter under året

Julbasar, Luciafirande, Julfest, Valborg, Nationaldagen, Midsommar, Loppis ... Välkommen att fira höjdpunkterna tillsammans!

Sveriges nationaldag

Måndag 6 juni kl. 18.30 firas den svenska nationaldagen med musik och tal.

Midsommarfirande 2022

Midsommar 25 juni 2022 kl. 14.30 pyntar vi midsommarstången - ta gärna med er blommor. Kl. 15.00 kort andakt. Dans och fika efteråt vid Møllen på Kastellet.

Musik i Gustafskyrkan

Välkommen att sjunga tillsammans i kyrkans egna körer, lyssna till gästande körer och ta del del av vårt konsertprogram.

Barn och familj

Barn och familj i alla åldrar, tillsammans med föräldrar eller ej, är varmt välkomna till våra aktiviter.

Julbasaren

Tusen tack till er alla som kom till Gustafskyrkans 110:nde julbasar. Vi ses till nästa basar 24-26 nov 2023

LUCIA

Upplev våra Lucia konserter för barn och vuxna

Midsommarfirande 2022

Retreat

”Gå i kloster!” Retreat och Stilla dagar i Birgittaklostret i Maribo. 26-28 aug 2022

Kaffeservering

Kom in och njut av en kopp kaffe och en kanelbulle. Kaffeservering när kyrkan är öppen. Onsdag-lördag kl. 10-16.

MÅNADSPROGRAMMET

Här kan du se och skriva ut hela månadens program.

DECEMBER 2022