Högalidskyrkan på Södermalm sticker upp bakom några bostadshus.

Stockholm i mitt hjärta 2022-2023

Hägerstens församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

DEN HÄR GRUPPEN ÄR ETT SAMABRETE MELLAN HÖGALIDS FÖRSAMLING OCH HÄGERSTENS FÖRSAMLING.

Borta bra men hemma bäst. Gruppen för dig som vill utforska Stockholm och närliggande orter och miljöer. En upplevelsebaserad grupp för dig som trivs i det lite mindre sammanhanget.

Vi ses ungefär en helg i månaden i någon av våra församlingar.

Vi kommer att åka på några dagsutflykter tillsammans i eller utanför Stockholm, men inte ha något obligatoriskt övernattningsläger.

Vi har ett interreligiöst perspektiv, där vi besöker och samtalar med företrädare för synagogan och moskén i Stockholm, i syfte att öka förståelsen för både likheter och skillnader mellan de tre största världsreligionerna.

Vi fördjupar oss i de bärande kristna berättelserna och högtiderna.

Vi pratar om livet, döden och om hur vi kan finna ett bärande hopp i en osäker tid.

Du blir erbjuden att följa med på ett helgläger med Hägerstens församling i november som är frivilligt. Det finns också möjlighet att delta på dagtid och sova hemma.

Alla våra konfirmandalternativ är kostnadsfria!

ANMÄLAN ÖPPNAR 30 MAJ!

Hägersten och Högalid

Högalids kyrkväg 11, Stockholm.

Lördag och söndag

Vi träffas ungefär en helg i månaden antingen i Hägerstens församling eller Högalids församling.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 14 maj 2023.

Hemmaplan Utflykter

Sanna-Maria Brosché