Fotbollskonfirmationsläger på Vårdnäs stiftsgård utanför Linköping, sommaren 2019.

Åre - Sport 2022-2023

Hägerstens församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Är du intresserad av sport och att röra på dig och vill kombinera det med konfirmation?

Då är det här gruppen för dig! Vi har några förträffar på tisdag, ibland i Gröndals kyrka. Det ingår också ett gemensamt helgläger i november ihop med Äventyrsgruppen. I början av sommarlovet åker vi tio dagar till Hållandsgården i Åre även då med äventyrsgruppen.

Vi kommer att göra en del saker tillsammans och en del saker var för sig. Dagarna blir fyllda av upplevelser, skratt, egna reflektioner, lekar, andakter, gemenskap och självklart massa olika sporter.

Alla våra konfirmandalternativ är kostnadsfria!

ANMÄLAN ÖPPNAR 30 MAJ.

Gröndals kyrka

Gröndalsvägen 61, Stockholm.

Tisdag

Vi har några förträffar under året på tisdagar kl 17.00-19.30. Samt ett upptaktsläger i oktober.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 2 juli 2023.

Helgläger på Stjärnholms slott

Vi åker tillsammans med några av våra andra grupper på ett gemensamt upptaktsläger en helg i oktober.

STIFTSGÅRDEN STJÄRNHOLM 1,Oxelösund.

Sommarläger i Åre

Vi åker på ett tiodagars läger ihop med Äventyrsgruppen till Hållandsgården i Åre i början av sommarlovet. (OBS! Över midsommar)

MOÄNGE 274,Järpen.