Åre - Äventyr 2022-2023

Hägerstens församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Gruppen för dig som vill ha ett spännande och fartfyllt sommarläger i den svenska fjällen!

Vi har några förträffar på tisdagar i Gröndals kyrka. Det ingår också ett helgläger i november ihop med sportgruppen. I början av sommarlovet åker vi tio dagar till Hållandsgården i Åre även då med sportgruppen.

Vi kommer att göra en del saker tillsammans och en del saker var för sig. Dagarna blir fyllda av upplevelser, skratt, äventyr, egna reflektioner, lekar, andakter och en härlig gemenskap.

Alla våra konfirmandalternativ är kostnadsfria!

ANMÄLAN ÖPPNAR 30 MAJ.

Gröndals kyrka

Gröndalsvägen 61, Stockholm.

Tisdag

Vi har några förträffar under året på tisdagar kl 17.00-19.30. Samt ett upptaktsläger i oktober.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 1 juli 2023.

Helgläger på Stjärnholms slott

Vi åker tillsammans med några av våra andra grupper på ett gemensamt upptaktsläger en helg i oktober.

STIFTSGÅRDEN STJÄRNHOLM 1,Oxelösund.

Sommarläger i Åre

Vi åker på ett tiodagars läger ihop med Sportgruppen till Hållandsgården i Åre i början av sommarlovet. (OBS! Över midsommar.)

MOÄNGE 274,Järpen.

Äventyr Friluftsliv Sommarläger