Sommarläger i fjällen 2023

Adolf Fredriks församling

Startdatum 16 oktober 2022

Sista anmälningsdag 30 september 2022

Adolf Fredriks församling i Stockholm åker på ett långt läger till fjällen under sommaren där gruppen firar midsommar tillsammans.

Vi bor nära Åre, i Edsåsdalen, där vi har utsikt över fjällen som formar sig som en hästsko runt dalen.

Kvällarna och nätterna är ljusa och vi upplever livet i fjällen under sommaren.

Vi varvar undervisning med upplevelser. Tillsammans vandrar vi i fjällen, åker på utflykt och vill man kan man ta ett dopp i en fjällsjö. Kanske får vi också uppleva snö på en bergstopp!

Församlingshemmet

Kammakargatan 30, Stockholm.

Lördag

Konfirmandernas förträffar är främst förlagda på lördagar innan lägret. Uppstarten sker en söndag tillsammans med vårdnadshavare. Konfirmanderna övar inför konfirmationen på veckodagar innan. Datum: 16/10, 12/11, 11/2, 1/4, 6/5, 29/6, 30/6

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 2 juli 2023.

3000 kr för att delta. I kostnaden ingår allt - resa, kost, Bibel, Psalmbok, fika på träffarna, utflykter på lägret mm.

Konfirmandläger

Efter träffarna under terminen åker vi på ett långt läger till fjällen under sommaren där gruppen firar midsommar tillsammans.

Edsåsdalen 664,Undersåker.

Sommarläger Fjällen Minkonfasthlm