Gymnasiekonfirmation 2023

Adolf Fredriks församling

Startdatum 21 februari 2023

Sista anmälningsdag 12 februari 2023

Blev konfirmationen inte av när du var 14-15 år?

Nu finns chansen för dig som går på gymnasiet att konfirmeras med andra som också går på gymnasiet.

Adolf Fredriks församling i centrala Stockholm erbjuder tillsammans med församlingarna på Norrmalm ett gymnasiekonfirmandalternativ.

Vi träffas intensivt i några månader och går på en vandring tillsammans under Kristi himmelsfärd helgen. Vi vandrar genom ett böljande landskap och längst porlande vattendrag.

Under gymnasiekonfirmandtiden formar vi tillsammans vår tid, samtalen och innehållet. Vi fördjupar vår kunskap och pratar om livet och tron utifrån de frågor och funderingar som finns i gruppen.

Anmälan öppnar torsdag 19 maj 2022.

Församlingshemmet

Kammakargatan 30, Stockholm.

Tisdag och lördag

Vi ses få gånger på kvällstid, oftast tisdagar och lördagar. Datum för träffarna: 21/2, 11/3, 28/3, 6/4 (skärtorsdag), 6/5, 23/5

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 28 maj 2023.

0 kr för att delta.

Vandringsläger

Vi går på en vandring tillsammans under Kristi himmelsfärd helgen. Vi vandrar genom ett böljande landskap och längst porlande vattendrag och tar oss från Rosersberg till Uppsala Domkyrka.

Vandring Minkonfasthlm Gymnasie

Jonas Pettersson