En kaffekastrull står på ett galler över den levande elden.

Friluftskonfa Viksängskyrkan

Viksängs församling

Startdatum 7 september 2022

Sista anmälningsdag 5 december 2022

Under konfrimandåret ses vi i och omkring Viksängskyrkan och församlingshemmet Arken. Tillsammans kommer vi under året prova på saker som har med friluftsliv och pilgrimslivet att göra; tälja pilgrimsstavar, träna på att göra upp eld, sätta upp tält, knopar och lite andra friluftsgrejer samt prata om livet och om tro, vi kommer leka, sjunga och skratta, vandra, åka på läger och massa annat kul.

Konfirmandtiden handlar om ditt liv, tro och det du tycker är viktig. Du får möjlighet att träffa nya människor och lära känna de vi redan känner, och kanske dig själv, på ett nytt sätt.

Viksängskyrkan

Björnövägen 14, Västerås.

Onsdag

Vi ses varannan onsdag i eller utanför Viksängskyrkan kl.16.30-19.00. Vi kommer också åka på en upptaktsövernattning i början av höstterminen samt åka på två läger till Finnåkers kursgård

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 28 maj 2023.

0 kr för att delta.

Friluftsliv Veckokonfirmation Viksängskyrkan