Någon åker skidor utför backen.

Vinterkonfa 22/23 Tomaskyrkan

Västerås Badelunda församling

Startdatum 20 oktober 2022

Sista anmälningsdag

Vinterkonfa med skidläger på Tomaskyrkan är gruppen för dig som kan och gillar att åka slalom/snowboard.

Vi ses 3 torsdagkvällar kl. 17-19.45 + 2 söndagar kl. 11-16,

Vi åker på ett helgläger i november och mycket av vår konfatid är under sportlovet, v9, då vi åker på läger till Bydalsfjällen i Jämtland.

Vill du se mer om vår verksamhet följ oss på instagram och facebook - @tomasgardenvasteras

Vad är Konfirmation?

Konfirmation är inte som du tror. Du får träffa nya människor, du får åka på läger och får chansen att prata om saker som du kan tycka är viktiga tex. Livet, döden, kärlek och mycket mer. Du behöver inte tycka, se ut eller vara på något speciellt sätt. Du får fundera över tro och tillsammans skapar vi minnen för livet.

Tomaskyrkan

Cedergatan 1, Västerås.

Vi ses tre torsdagkvällar kl. 17-19.45 + två söndagar kl. 11-16. Vi åker på två läger, se nedan.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 12 mars 2023.

Helgläger

11 november 2022-13 november 2022

Vi åker på läger med övernattning till Finnåkers kursgård tillsammans med de andra grupperna på Tomaskyrkan.

Skidläger

26 februari 2023-3 mars 2023

Under sportlovetv9, åker vi på läger till Bydalsfjällen i Jämtland. Du behöver kunna åka slalom/snowboard för att vara med i konfagruppen. Du står själv för hyra av ev. skid/snowboardutrustning.

Skidor Västerås Tomaskyrkanvästerås

Anna Knutsson