En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Englandskonfirmander

Värby församling

Startdatum 23 oktober 2022

Sista anmälningsdag 30 november 2022

Två olika perioder: 17/6–7/7 eller 8–28/7 2023. Konfirmationsgudstjänst i Hyby nya kyrka direkt efter hemkomsten.

Det är en fin upplevelse att kombinera konfirmationsläsningen med en härlig vistelse på Englands sydkust, i Eastbourne, en av de finaste städerna på sydkusten.

Vi reser med flyg till London, sedan vidare med buss till staden Eastbourne, där värdfamiljerna möter upp.

Man bor två och två i speciellt utvalda familjer där språkträningen blir en naturlig del av vardagen.

På förmiddagarna har vi lektioner där vi samtalar kring livs-frågorna och får lära grunderna för den kristna tron.

Eftermiddagen kan man bada i Engelska kanalen, spela boll i härliga parker, shoppa i stadens många affärer, m.m. och på kvällarna kan man gå på bio, diskotek o.s.v.

Vi hinner med många fina upplevelser, med grillparty på stranden och två resor till London som några höjdpunkter.

Efter vistelsen i England blir det konfirmation i Sverige.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:

Kyrkoherde emeritus Mats Andersson-Risberg, 0703198094

Anmälningsavgift 2.000:- (inte återbetalningsbar delbetalning,) samt ev. avbeställningsskydd 300:- . Bankgiro 800-3899, STE.

Kostnad för deltagande är 10.550 kr med reservation för valutakursförändringar.

Teknisk arrangör är S.T.E. Study Tours Eastbourne med samarbetsavtal med Värby Församling

VÄLKOMNA MED PÅ EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE!

Eastbourne

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag

Några träffar under året innan resan.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 29 juli 2023.

10550 kr för att delta. Resa till och från England, antingen från Skåne eller Köpenhamn. Boende i England. Erfarna ledare. Konfirmandträffar och engelsk konversation. Måltider. Eftermiddagsaktiviteter. Kvällsaktiviteter. Två utflykter till London.

Utlandsresa England Sommarkonfa

Mats Risberg