Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Tuna-Attmars församling

Startdatum 10 december 2022

Sista anmälningsdag 30 april 2023

Vårt sommaräventyr är i huvudsak under de två första veckorna på sommarlovet. Vi träffas mellan 9-16 i vårt församlingshem vid Tuna kyrka, dagarna börjar alltid med att vi äter frukost tillsammans. Frälsarkransen är utgångspunkten för vårt arbete. Vi åker på två tillsammans ett upptaktsläger under kristihimmelsfärds helgen och ett läger till Mid adventure undervår första vecka tillsammans. Vi leker lekar, pratar om stort och smått, lär oss om oss själva, Gud och hur allt hör ihop. Vi skapar en härlig gemenskap och minnen för livet!

Hoppas vi ses!

Tuna kyrka

Tuna prästbord 101, Matfors.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag

Vi startar med ett upptaktsläger fre-sön under Kristihimmelsfärdhelgen, sedan startar vi i församlingshemmet sön 18/6-23. Sön-tors den veckan, veckan efter kör vi mån-fre, med konfirmationsmässa sön den 2/7.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 2 juli 2023.

#äventyr Frälsarkransen Läger

Erika Lindberg