Sommarkonfirmander på Stiftsgården Stjärnholm 15/6-4/7 2020

Tuna-Attmars församling

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag 12 augusti 2022

I vår Instagramgrupp ses vi i snitt en söndag i månaden mellan 9-14. Vi äter och fikar tillsammans, går på Gudstjänst/mässa, leker lekar, pratar om stort och smått och åker på två läger, ett på hösten och ett läger i Mars. Vi använder frälsarkransen som redskap för samtal, bibelberättelser, draman och allt som vi jobbar med. Inför varje träff har konfirmanderna en bilduppgift kopplat till nästa gångs frälsarkranspärla. Uppgiften kan vara tex: "Vad är Gud för dig?" så får du fota och skicka bild och tanke till oss och vi publicerar det på vår egen instagramsida. Där får ni dela bilder och tankar med varandra.

Ett härligt alternativt där vi både ses fysiskt och jobbar på själv hemma med bilder.

Hoppas vi ses!

Tuna-Attmars församling

TUNA PRÄSTBORD 101, Matfors.

Söndag

Ca: en söndag i månaden + två lägerhelger, en temadag om kärlek och bilduppgifter hemma.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 23 april 2023.

Instagram Frälsarkransen

Erika Lindberg