Svenska kyrkan i utlandet (SKUT). Berlin sept 2021

Torslanda-Björlanda församling

Startdatum 9 november 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Varför gör vi skillnad på människor? Är nazism och utanförskap bara något som hör historien till? Utifrån vår resa till Berlin i Tyskland tar vi oss an dessa frågor och mycket mer. I Berlin besöker vi det som finns kvar av Berlinmuren och får del av Berlins historia genom en

guidad tur i Berlin och besök i Svenska kyrkan. Vi åker till Sachsenhausens koncentrationsläger samt besöker minnesmonumentet i Berlin. Vi funderar utifrån Bibeln och den kristna tron.

Hur ser Gud på oss människor och kan jag göra någon skillnad?

Amhults kyrka

Gamla Flygplatsvägen 23, Torslanda.

Kl. 16:00-18:00

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 14 maj 2023.

1500 kr för att delta. Kostnad för resan ingår. Fickpengar i Berlin tillkommer.

Resa till Berlin

Vi reser till Berlin i Tyskland där vi bland annat besöker det som finns kvar av Berlinmuren och får del av Berlins historia genom en guidad tur i stan och besök i Svenska kyrkan. Vi åker till Sachsenhausens koncentrationsläger samt besöker minnesmonumentet i Berlin.

Berlin Utlandsresa Veckokonfa

Per Stjärnkvist