Någon åker skidor utför backen.

2022-2023 Alpingrupp 1

Torslanda-Björlanda församling

Startdatum 9 november 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Kan det vara så bra att det går att kombinera konfirmation med hurtigt sportande?

Vill du gå i konfirmation och få chansen att samtidigt åka på ett riktigt roligt vinterläger?

Häng på gruppen som åker och firar nyår i vintriga Dalarna! Där blir det tillfälle till en

mängd olika aktiviteter såsom skön utförsåkning i Romme Alpin, hockeyträningar, fotboll, innebandy, dans eller volleyboll. Vi träffas under veckorna i Björlanda församlingshem. Denna grupp görs i samarbete med föreningen KRIK, Kristen idrottskontakt, som arrangerar nyårslägret, samt i samverkan med IK Zenit.

Björlanda församling

Nolviksvägen 14, Torslanda.

Kl. 16:00-18:00

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 3 juni 2023.

0 kr för att delta. Ingen avgift, men kostnad för liftkort och ev. hyra av utrustning tillkommer

Krik Explore i Falun 29 december-1 januari

Vi åker och firar nyår i vintriga Dalarna! Där blir det tillfälle till en mängd olika aktiviteter såsom skön utförsåkning i Romme Alpin, hockeyträningar, fotboll, innebandy, dans eller volleyboll.

Läger

Vi har ett läger på hemmaplan en helg under våren.

Alpin Läger Veckokonfa

Per Stjärnkvist